Startsida

This is the website for the Parents and Teachers Association (PTA) of Internationella Engelska Skolan (IES) in Halmstad.
Detta är en webbsida för föräldraföreningen och lärare på Internationella Engelska Skolan (IES) i Halmstad.

WORKING TOGETHER FOR OUR CHILDREN


Välkommen på workshop onsdag 11 mars 2020

IES Halmstad, kl. 19.00-20.45

PTA bjuder tillsammans med IES Halmstad in till workshop om Schoolsoft och Google Drive där du som förälder har möjlighet att få ökad kunskap i hur du kan söka och hitta information, hjälpa ditt barn med läxor och följa ditt barns skolarbete.

Vi börjar kvällen med en genomgång och tips innan vi loggar in och ger dig möjlighet att själv klicka runt och ställa frågor till skolans experter.

Självklart krävs inga förkunskaper men ta med användarnamn och lösenordet till Schoolsoft (som du fick när ditt barn började på skolan). För att du ska få så stort utbyte som möjligt av kvällen får du även gärna ta med det verktyg du brukar använda som mobil, läsplatta eller bärbar dator så hjälper vi dig där du “känner dig hemma”. Om du vill ber du att få låna ditt barns inlogg (användarnamn och lösenord) under kvällen för att få möjlighet att se hur det ser ut när ditt barn är inloggat.

Varmt välkomna!

PTA Styrelse


Vi behöver dig!
Oavsett om du vill vara aktiv- eller stödmedlem hoppas vi att 100 kr är en så pass låg summa att du kan skänka den till föreningen. Förutom att bli inbjuden på föreläsningar, ges möjlighet att framföra dina åsikter och föra dialog med skolans personal, får du även den goa känslan i magen att du gör något för ditt och andras barn. Vi är en liten grupp personer som jobbar gratis på vår fritid med att förbättra inom- och utomhusmiljön för våra barn. Med en kassa har vi även möjlighet att göra smarta investeringar till barnen eller bjuda in föreläsare som hjälper oss i vår roll som föräldrar.

Swisha 100 kr till 1233950086, ange barnets namn och klass. Summan täcker ett års medlemskap och betalas per familj.


Gå gärna med i vår Facebook-grupp PTA IES HALMSTAD: www.facebook.com/groups/ptaieshalmstad


Är du ännu inte medlem betalar du in 100kr via Swish:1233950086 eller BG:138-5632 (Swedbank). Ange barnet/s namn och klass vid betalning.

Uppdaterad 2019-01-20