Startsida

This is the website for the Parents and Teachers Association (PTA) of Internationella Engelska Skolan (IES) in Halmstad.
Detta är en webbsida för föräldraföreningen och lärare på Internationella Engelska Skolan (IES) i Halmstad.

WORKING TOGETHER FOR OUR CHILDREN


Kom på mötet den 15 oktober!

Nu ger vi dig en unik möjlighet att ställa frågor direkt till Mr Andreasson (rektor), Ms Andraey (matansvarig) och skolans matleverantör ISS. Du kommer få information om vad skolledningen och PTA driver för förändringar för att förbättra våra barns skolmiljö, få reda på hur maten tas emot av våra barn och du kan framföra dina idéer om förbättringar. 

Vi behöver dig!

Oavsett om du vill vara aktiv- eller stödmedlem hoppas vi att 100 kr är en så pass låg summa att du kan skänka den till föreningen. Förutom att bli inbjuden på föreläsningar, ges möjlighet att framföra dina åsikter och föra dialog med skolans personal, får du även den goa känslan i magen att du gör något för ditt och andras barn. Vi är en liten grupp personer som jobbar gratis på vår fritid med att förbättra inom- och utomhusmiljön för våra barn. Med en kassa har vi även möjlighet att göra smarta investeringar till barnen eller bjuda in föreläsare som hjälper oss i vår roll som föräldrar.

Swisha 100 kr till 1233950086, ange barnets namn och klass. Summan täcker ett års medlemskap och betalas per familj.

Varmt välkomna på PTAs medlemsmöte 15 oktober kl.18.00 på IES!

Även Heart Parents är välkomna.

Ingen föranmälan krävs.


Gå gärna med i vår Facebook-grupp PTA IES HALMSTAD: www.facebook.com/groups/ptaieshalmstad


 

Är du ännu inte medlem betalar du in 100kr via Swish:1233950086 eller BG:138-5632 (Swedbank). Ange barnet/s namn och klass vid betalning.

Uppdaterad 2019-01-20